Flamenc contra la hispanitat

Així anunciàvem l’acte que des del Casal Popular Tres Voltes Rebel vam organitzar pel passat diumenge 12 d’Octubre. Seguint amb la fòrmula de vermouths artístico-musicals que tant ens agrada, però posant l’accent i la intencionalitat que el dia es mereixia.

Així vam celebrar la nostra anti-hispanitat, el nostre anti-racisme i anti-feixisme. Perquè volem i lluitem per un món on deixi d’existir el colonianisme i el neocolonisme, i on hi puguin existir tots els cantes i els toques possibles.

Aquest diumenge vam poder gaudir del cante flamenco de Senén Sentío al toque de Victor Rosell Contreras i a las palmas Mireia i el ball de Sanda la Canastera. Tots els espectacles que fem al Tres Voltes Rebel ens encanten, però qui escriu aquesta crònica ha de dir que va marxar especialment encantada i emocionada.

De bulerías a tanguillos, passant per alegrías i versionant a grans cantautores llatinoamericanes com Mercedes Sosa o Chavela Vargas. També hi va haver un espai per presentar la campanya de la “Vaga de totes” i per a reflexions polítiques com la gestió de l’èbola o l’assassinat a mèxic de 43 estudiants per part de la policia. Per a la segona part del recital, vam tenir l’encertada idea de sortir a fora del Casal així que vam poder gaudir del sol i l’aire a l’hora que vam fer arribar el cante i el toque als veïns i veïnes.

Des del Casal Popular Tres Voltes Rebel seguim apostant per la cultura com a eina viva de transformació social i seguim convidant-vos a que participeu d’aquest espai, que us el feu vostre i el gaudiu, per no deixar de construïr contrapoder i una base social forta, cohesionada i preparada per combatre el feixisme, el racisme, el colonialisme i el patriarcat. I si pot ser de la mà de la música, per nosaltres molt millor!

El proper vermouth serà el dia 16 de novembre. Us hi esperem!

WP_001910   senen1senen

Anuncios

Los comentarios están cerrados.

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: